Colombeen vervangt Descamps in Muerto

Datum: 28-09-12


Vanwege opnames voor een Amerikaanse film is het voor Timo Descamps niet langer mogelijk mee te spelen in Muerto. Steven Colombeen vervangt hem.

Eind november vertrekt Timo naar Los Angeles en hij kan daardoor niet op tijd terug zijn voor de repetities van Muerto.Timo zegt hierover: “Ik trek naar Amerika voor de voorbereidingen van mijn volgend Amerikaans film project “The Dark Place” en ik kan niet tijdig terug zijn voor de repetities van “Muerto” in januari. Met Ganesha en Lelies heb ik het gevoel dat ik in het Fakkelteater volwassen ben geworden als acteur. Ik vind het ontzettend jammer dat ik hier over een paar maanden niet voor een derde keer zal staan. Met topcollega’s zoals Annemie Gils en muziek geschreven door Sam Verhoeven kan Muerto niet anders dan scoren. In februari kom ik terug naar België. Natuurlijk ga ik kijken! Ik denk dat het een voorstelling wordt die je moet gezien hebben!” Steven Colombeen zal deze rol dan op zich nemen.

Muerto speelt zich af in 2007. Het is 2007. Het gaat over straatratten in Bogotà, over moedige kindsoldaten in de jungle, over leven en overleven, over machtswellusteling en rebellenleider Raul in de onherbergzame wouden van Colombia, over de rijke Cataldo die van vreemde praktijken wordt verdacht en over Maria en haar kinderen. James Cooke staat in voor de regie, Tijl Dauwe tekent voor het scenario en de teksten , Sam Verhoeven componeert en Pol Vanfleteren zorgt voor de arrangementen. In februari 2013 gaat de musical Muerto in première in de Zwarte Zaal.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Muerto!

musical

Producent: ixX Pharma
Jaar: 2013
Genre: Drama

Meer info? Klik hier