Daisy Thys als Miss Hannigan in Vlaamse Annie

Datum: 28-07-08


De hoofdrollen in Annie waren voor het grootste gedeelte al vergeven; alleen die van Miss Hannigan stond nog open. Nu is bekend geworden dat deze zal worden vertolkt door Daisy Thys.

Deze kerst zingt iedereen uit volle borst over ‘morgen’ met de populaire familie-musical ‘Annie’. De Vlaamse topcast was al grotendeels rond met Marijn Devalck, Ann Van den Broeck, Sasha Rosen en Steve Beirnaert. Maar er was nog één legendarische rol die moest ingevuld worden: de gemene, krenterige, hatelijke en tegelijk grandioze Miss Hannigan. Die rol wordt vertolkt door niemand minder dan musicalcoryfee Daisy Thys. Hiermee zijn alle voornaamste rollen van de volwassenen ingevuld.

Miss Hannigan is een eenzame en verzuurde eigenares van een weeshuis, vol met kleine, vreselijke, krijsende rotmeisjes! Die kleine krengen maken haar het leven zuur, en haar levensdoel is hetzelfde te doen met het leven van die kinderen. Jaloers op de kansen die Annie krijgt, kansen die zij nooit gehad heeft, smeedt ze samen met haar broer en zijn oerdomme vriendin een wreedaardig plan...

Daisy Thys heeft er alleszins veel zin in: "Miss Hannigan is één van de meest gehate musicalpersonages bij het publiek, maar één van de heerlijkste om te spelen. Met haar groteske emoties, haar bombastische liedjes, en wreedaardige trekjes is dit personage een echte uitdaging waar ik volledig voor wil gaan."

Annie - De Musical
Na het fenomenale succes van Peter Pan en de Vlaamse Assepoester, gaat Geert Allaert Theaterproducties opnieuw voor een grootse musical voor het hele gezin. Annie wordt een volledig Vlaamse productie met een absolute topcast! De musical is vanaf 21 december te zien in Gent, Antwerpen, Oostende en Hasselt.


Data
Van 21 tem 28 december in Capitole Gent
Van 2 tem 11 januari in Stadsschouwburg Antwerpen
Van 20 tem 22 februari in Kursaal Oostende
van 27 februari tem 1 maart in Grenslandhallen Hasselt


Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)
Golden Seats: 54 / 49 euro
Cat. 1: 44 / 39 euro
Cat. 2: 39 / 34 euro
Cat. 3: 34 / 29 euro
Cat. 4: 29 / 24 euro (enkel in Antwerpen, Hasselt en Oostende)
Dinner Seats: 79 / 56,5 euro (enkel in Gent en Antwerpen)


Korting voor kinderen t.e.m. 12 jaar.
Voor voorstellingen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag van 5 euro.

Info en reservatie tickets
0900 69 900
http://www.musichall.be


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Annie Vlaanderen

musical

Producent: Musichall, Musical van Vlaanderen producties i.s.m V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Familie

Meer info? Klik hier