Dolfje weer wolfje

Datum: 18-04-15


In het voorjaar van 2016 tourt een nieuwe Dolfje Weerwolfje musical door Nederland. Dat maakten schrijver Paul van Loon en theaterproducent Rick Engelkes vandaag bekend op de Dolfje Weerwolfje Dag in het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

De musical wordt geproduceerd door Rick Engelkes Producties en viert het 20-jarig jubileum van Dolfje Weerwolfje, dat in 2016 plaatsvindt. De Dolfje Weerwolfje musical gaat in premiere in april 2016, tijdens de jaarlijkse Dolfje Weerwolfje Week. Allard Blom schrijft het script en Jasper Verheugd tekent voor de regie. In een aantal theaters start de kaartverkoop voor de musical al deze maand.

Kindercast gezocht!
De rollen van Dolfje, Noura en Timmie zullen in de musical gespeeld worden door kinderen.
Paul van Loon en Rick Engelkes roepen kinderen met ervaring op het gebied van zang, dans en acteren op om zich in te schrijven voor de audities.
Kinderen die in aanmerking willen komen dienen tussen april 2016 en december 2016 tussen de 8 en 12 jaar oud te zijn en niet langer te zijn dan 1.50 meter.
Voor de rollen van Dolfje en Timmie wordt gezocht naar jongens met een blanke huidskleur, voor de rol van Noura wordt een meisje met een donkere huidskleur gezocht.
Je kunt je opgeven voor de audities via ..

Dolfje Weerwolfje Week – 18 t/m 26 april
De Dolfje Weerwolfje Dag maakt onderdeel uit van de Dolfje Weerwolfje Week, die dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt. Het thema van de Dolfje Weerwolfje Week is dit jaar Op Avontuur.
Tijdens de Dolfje Weerwolfje Week signeert Paul van Loon in een aantal boekhandels, is het boek Weerwolfgeheimen te koop voor slechts € 10,- en verschijnt een thema-editie van het Dolfje Weerwolfje Tijdschrift. Ook is de app Dolfje Game gratis te downloaden en kan je in het Kinderboekenmuseum je eigen Dolfje Weerwolfje masker maken.

Dolfje Weerwolfje
Het eerste boek van Dolfje Weerwolfje verscheen in 1996. Naast de succesvolle boekenreeks verschijnt zes keer per jaar het Dolfje Weerwolfje Tijdschrift. In 2003 en 2010 toerden twee Dolfje Weerwolfje musicals door Nederland en in 2011 verscheen de Dolfje Weerwolfje film. In 2011 werd Dolfje Weerwolfje uitgeroepen tot dé kinderboekenheld van Nederland. Sinds 2013 loopt het lesprogramma ‘Lezen en schrijven met Dolfje Weerwolfje’, waarin basisschoolleerlingen op een vrolijke manier met lezen en schrijven aan de slag gaan. Met reisorganisatie Pharos Reizen kan je op Dolfje Weerwolfje reis naar Schotland en bezoek je locaties uit het boek MeerMonster. Jaarlijks wordt in april de Dolfje Weerwolfje Week gevierd, welke begint met de Dolfje Weerwolfje Dag, ieder jaar op een andere locatie.
De boeken worden geschreven door Paul van Loon. Hugo van Look maakt de illustraties


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Dolfje Weerwolfje 2016

musical

Producent: Rick Engelkes Producties
Jaar: 2016
Genre: Familie

Meer info? Klik hier