Donna & the Dynamo’s op The Hague Pride

Datum: 26-05-10


Marleen van der Loo, Anouk van Nes en Mylène d’ Anjou zullen zaterdag 12 juni om 1 uur The Hague Pride openen.

Op zaterdag 12 juni zal The Hague Pride, het nieuwe festival met een roze hart dat plaatsvindt op het Lange Voorhout in Den Haag, spectaculair geopend worden door The Dynamo’s - met Marleen van der Loo, Anouk van Nes en Mylène d’ Anjou - uit de hitmusical MAMMA MIA! Deze musical, een wereldwijd fenomeen met de hits van ABBA, is inmiddels door ruim 42 miljoen mensen gezien en heeft al in meer dan 240 steden gespeeld sinds haar première 10 jaar geleden. Tijdloze hitsongs zoals ‘Dancing Queen’, ‘I Have a Dream’, ‘Voulez-Vous’ en ‘Take a Chance on Me’, zijn verweven in een betoverend en humoristisch verhaal over liefde en vriendschap.

The Hague Pride gaat om 13.00 uur van start met MAMMA MIA! Al eerder werd bekend gemaakt dat JIMMY SOMERVILLE (Bronski Beat), de New Yorkse meidenband BETTY (bekend van de populaire lesboserie The L Word), WILLEKE ALBERTI, BORIS, VALERIUS en GROOVE THE PRINCESS ook op The Hague Pride staan. Er is nog meer. Het STRAIGHT FORWARD AREA staat voor DJ’s en alles wat hip & happening is. De Denneweg doet mee met haar beroemde eigen schijf van vijf: Wining, Dining, Fashion, Art & Beauty. Ook is er een PINK MARKET en wordt het Lange Voorhout verrijkt met gezellige terrasjes en straattheater. The Hague Pride is een feestelijk festival met een serieuze boodschap en plaatst het onderwerp ‘human rights are gay rights’ voor het voetlicht. Den Haag, internationale stad van Vrede & Recht, is de plek waar dit thema de aandacht behoort te krijgen.

Alle actuele informatie is te vinden op http://www.thehaguepride.nl . The Hague Pride is ook te volgen via twitter @thehaguepride.

The Hague Pride maakt deel uit van The Hague Festivals, een reeks van grootschalige evenementen tussen 10 en 27 juni zoals onder meer Festival Classique, Parkpop, Veteranendag en de ShoppingNight.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Mamma Mia Tour


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2009
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Marleen van der Loo

musical

Geb.datum: 02-01-1970

Meer info? Klik hier