Eerste kinderrepetitie van herneming Kuifje de Zonnetempel gestart.

Datum: 10-10-07


Vandaag waren Goedele Liekens, de bekende Vlaamse sexuologe, en dochters Merel en Celeste in Antwerpen te gast voor de eerste kinderrepetities van Kuifje – De Zonnetempel.

Op een week van de première wilden Merel en Celeste wel eens ontdekken hoe de kinderen uit deze productie zich voorbereiden op hun glansrol. In een authentieke Kuifje-oldtimer werden ze door Jelle Cleymans in Brussel van school gehaald om daarna in Antwerpen exclusief de repetities voor Fleur en Zorrino mee te volgen.

Na de geslaagde reeks in Oostende speelt Kuifje – De Zonnetempel vanaf 18 oktober voor een beperkte periode in de Stadsschouwburg Antwerpen. De repetities zijn afgelopen weekend gestart en vandaag repeteerde Jelle Cleymans voor het eerst terug samen met de kinderen die de rol van Fleur en Zorrino vertolken. Merel en Celeste kijken reikhalzend uit naar de première maar mochten vandaag al eens ervaren hoe iedereen zich achter de schermen voorbereidt!

In Brussel pikte Jelle hen op aan school, waarna het per oldtimer richting Antwerpen ging. Daar verraste Jelle z’n fans als goede gastheer met een gesigneerd exemplaar van ‘De 7 Kristallen Bollen’ en ‘De Zonnetempel’, de stripverhalen waarop de musical werd gebaseerd. Na een kort woordje voor de pers volgde een indrukwekkende backstage tour en de repetities van Fleur en Zorrino. Merel en Celeste keken vol enthousiasme toe en staken daarbij hun bewondering niet onder stoelen of banken. “Dat belooft voor de première”, klonk het volmondig. Wordt ongetwijfeld vervolgd op 18 oktober.

musical musical


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kuifje - De Zonnetempel

musical

Producent: Musical Dreams
Jaar: 2007
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier