Ellen Evers leading lady in Palazzo

Datum: 18-09-07


Palazzo, de ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op sterrenniveau, kondigt met trots Ellen Evers als nieuwe leading lady van de komende editie van Palazzo (24 oktober 2007 t/m 24 februari 2008) aan.

Ellen Evers is al jaren een gevestigde naam in musicalland en was te zien in bekende producties als Chicago, Cats, Miss Saigon, Mamma Mia en Turks Fruit. Ook verleende ze meermalen haar medewerking aan De Avond van het Nieuwe Lied op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Vanaf 1 oktober is Ellen Evers in het land te zien met haar eigen solovoorstelling De Vogelmeid.

In Palazzo worden gasten verwend met een vijfgangen diner van Michelinsterren-kok Ron Blaauw, afgewisseld met acrobatiek en kunst op het hoogste niveau. Ellen Evers zal als leading lady de gasten leiden door de compleet nieuwe show en het exquise vijfgangen diner. Palazzo staat garant voor een volledig verzorgde avond van culinair entertainment waarin haute cuisine en een adembenemende acts vloeiend in elkaar overgaan waarin Ellen Evers enkele prachtige liedjes ten gehore zal brengen.

Twee Michelinsterren-kok Ron Blaauw is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor een nieuw hoogstaand culinair diner. Tezamen met leading lady Ellen Evers en een nieuwe verbluffende show uitgevoerd door 22 top- artiesten van internationale allure, biedt Palazzo haar gasten een onvergetelijke en humoristische avond.


Rick Gemser, producent van Palazzo: “Wij zijn enorm verheugd met de komst van Ellen Evers omdat zij weliswaar haar sporen in musicalland verdiend heeft, maar ook veel cabaret- en kleinkunstervaring heeft. Juist deze veelzijdigheid van Ellen Evers is wat wij zoeken in een Palazzo-artiest”.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Palazzo

musical

Producent: Companions
Jaar: 2005
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Ellen Evers


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 28-01-1966

Meer info? Klik hier