Evita België met Jan Schepens als Che

Datum: 16-06-08


De musical Evita van Joop van den Ende Theaterproducties is van 20 november t/m 30 november 2008 te zien in het Capitole in Gent en van 17 t/m 21 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

De drie hoofdrollen in deze succesvolle productie worden in België vertolkt door Brigitte Heitzer, Roberto de Groot en Jan Schepens. De wereldberoemde musical Evita is op dit moment als reizende productie door het hele land te zien, inmiddels zijn er ruim 300.000 kaarten verkocht. Van 25 juni t/m 13 juli is Evita in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam te zien.

De musical Evita werd door de Nederlandse pers en publiek ontvangen met unaniem lovende recensies. Evita vertelt het verhaal van de Argentijnse Eva Duarte, gespeeld door Brigitte Heitzer, die als onecht kind een moeilijke jeugd ervaart. In 1944 leert zij in Buenos Aires kolonel Juan Perón (Roberto de Groot) kennen en neemt haar leven een drastische wending. Ze weet zijn hart voor zich te winnen en wordt twee jaar later, als Perón president wordt, de First Lady en heldin van het Argentijnse volk. Alleen Che (Jan Schepens) lijkt Evita’s berekenende handelswijze te doorzien en voorziet haar van vlijmscherp commentaar.

Voor meer informatie over Evita zie http://www.musicals.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro via TopTicketLine 0900 - 300 5000 (45 cpm) en tevens via de theaters. (Prijzen variëren per theater en/of rang). De kaartverkoop voor de speelperiode in Gent en Antwerpen is inmiddels geopend.


reacties

16-06-08 @ 13:01
Benieuwd vanaf wanneer Jan te zien zal zijn in Evita.. Aangezien ik in november ga.. vlak voordat alles verhuist naar België..


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.



Automatisch inloggen in de toekomst





Evita

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2007
Genre: Drama

Meer info? Klik hier

Jan Schepens

musical

Plaats: [BE]Sint-Denijs-Westrem
Geb.datum: 26-09-1970

Meer info? Klik hier