Extra voorstellingen musical Alice in Wonderland

Datum: 25-02-11


Wegens groot succes en reeds meer dan 50.000 verkochte tickets krijgt Alice vier extra voorstellingen'op dinsdag 12 april 2011 en dinsdag 19 april 2011 telkens om 13u en om 17u.

In de nieuwe K3 musical Alice in Wonderland wordt voor de allereerste keer ter wereld in een musical gebruik gemaakt van 3D technologie. Een wereldprimeur voor Studio 100! De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke Alice verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden! Alice in Wonderland is vanaf 9 april 2011 te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Wereldprimeur: musical in 3D
Het gebruik van 3D effecten in de musical Alice in Wonderland wordt gerealiseerd door digitale stereoscopie projectietechnologie. Deze technologie is momenteel het meest gebruikte systeem voor het bekijken van 3D films in de bioscoop. Studio 100 gebruikt dit systeem ook voor de musical, maar dan als retro projectie. De projector wordt achteraan geplaatst waardoor er vóór een silverscreen scherm live entertainment mogelijk is. Dit systeem werkt met circulair gepolariseerd licht, waarbij de lichtsignalen voor elk oog niet lineair, zoals bij veel oudere 3D technieken, maar gedraaid op het doek geprojecteerd worden. Het doek moet een dunne zilveren of aluminium laag hebben, vandaar de naam silverscreen, om dit signaal te weerkaatsen naar de bezoeker, die een speciale bril nodig heeft om de signalen voor elk oog te onderscheiden. Het licht voor het rechteroog draait met de klok mee, voor het linkeroog tegen de klok in. Het voordeel van deze nieuwe techniek is dat het 3D effect in stand blijft, ook wanneer de bezoeker zijn hoofd draait.

Alice in Wonderland
De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden! Alice in Wonderland is vanaf 9 april 2011 te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Met K3, Jacques Vermeire, Nicole & Hugo en Koen Crucke.

Korte inhoud
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.
De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?
Alice in Wonderland neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie.

Tickets bestellen
Tickets voor Alice in Wonderland kunt u bestellen via
T 070-344.555, http://www.alicedemusical.bereacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Alice in Wonderland


Producent: Studio 100
Jaar: 2011
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier