Fame terug in het theater na zomerstop

Datum: 23-08-08


Na een paar weken zomervakantie is de Nederlandse Fame vanaf 21 augustus weer terug in het theater voor de laatste 3 en halve maand van de tour die, na de laatste voorstelling, in totaal bijna een jaar heeft geduurd.

Hoofdrolspeelster Kim-Lian is ook weer terug gekeerd in de productie. 27 mei jongtleden beviel zij van haar eerste kindje Ronja en vandaag maakte ze officieel haar rentree in de rol van Carmen Diaz. Overigens zal Kim-Lian niet alle voorstellingen spelen. Zij zal de rol delen met Cystine Carreon die tijdens de afwezigheid van Kim-Lian de rol van Carmen heeft overgenomen.

Daarnaast mag de productie ook een aantal nieuwe castleden verwelkomen. Michael Sorbach neemt de rol van Dick Schaar over als Dhr. Stein. Hij zal deze rol afwisselen met Ger Jan Louwe. Ook Jacqueline Aronson is een nieuw gezicht. Zij is alternate voor de rollen van Mevr. Sherman en Mevr. Bell. Cindy Bell was voor de zomer al te zien in Fame als alternate voor de rol van Serena Katz maar is nu doorgeschoven naar de 1e cast aangezien Daphne Flint de productie heeft verlaten voor de voorstelling Piaf.

Ook het ensemble bevat een aantal nieuwe gezichten: Vincent de Lucenet, Jaap van Egeraat, Rogier Komproe, Kimberley Janmahomed, Jantien Eeuwe, Pieter de Groot, Nadja van de Vinne en Lucas Theisen.
Fame is nog tot 22 november in diverse theaters in Nederland te zien. Voor de volledige speellijst en kaartverkoop ga naar http://www.theaterhits.nl


Bijlagen musical musical musical musical musical musical musical
foto's zijn te vergroten door ze aan te klikken

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Fame (2008)

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Dans

Meer info? Klik hier

Hein Gerrits

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 mei 1981

Meer info? Klik hier