Frankenstein de musical naar Belgiƫ!

Datum: 16-01-12
Bron: Gazet van Antwerpen (Guy van Vliet)
Getipt door: gilleke_LOL

Jan Schepens en Ildoco Van Dijck zullen komende maand een voorproefje laten horen van de Musical van Vlaanderen-productie "Frankenstein".

Musical van Vlaanderen brengt volgend seizoen een grote musical over Frankenstein maar geeft volgende maand al een voorsmaakje tijdens de Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO). De voorstelling over de legendarische Frankenstein, gebaseerd op de gothic novel van Mary Shelley, krijgt een onverwachte muzikale invulling, want er zal bijvoorbeeld gewerkt worden met een koperensemble. Opvallend is dat er volgende maand in Antwerpen al een voorproefje van Frankenstein te zien is, met Jan Schepens en Ildoco Van Dijck.
"Op 11 februari vindt de Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) plaats en in Antwerpen zijn er verschillende optredens op 3 locaties in de omgeving van het MAS", verklapt Katrien Ceulemans van het gesubsidieerde Musical van Vlaanderen. "Wij brengen die dag, voor ruim 8.000 bezoekers, alvast een kleine versie van Frankenstein bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen op 't Eilandje." "De leerlingen van het DKO in Merksem zorgen voor de blaaspartij, terwijl we een koor vormen uit de leerlingen van de Antwerpse DKO's", aldus Ceulemans.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Jan Schepens

musical

Plaats: [BE]Sint-Denijs-Westrem
Geb.datum: 26-09-1970

Meer info? Klik hier