Geronimo golft met burgemeester

Datum: 24-08-10


Burgemeester Patrick Janssens zal de kick-off verzorgen van het golfen met Geronimo Stilton tijdens de Antwerpse cultuurmarkt in het kader van de muisical Fantasia.

Op zondag 29 augustus geeft de 15de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van het nieuwe cultuurseizoen. De musical Fantasia – met Geronimo Stilton in de hoofdrol – mag hier uiteraard niet op ontbreken. Geronimo is gek op golfen en plant daarom een leuk partijtje golf voor kinderen op de Antwerpse Groenplaats. Niemand minder dan burgemeester Patrick Janssens zal het eerste balletje slaan. Benieuwd of ook de burgemeester overweg kan met een golfstick en een hole-in-one kan slaan? Kom dan zeker langs op 29 augustus om 12u!

Naast een gerenommeerd schrijver en journalist – Fantasia werd immers uitgeroepen tot mooiste kinderboek aller tijden – is Geronimo ook een fervent golfer. Om zijn Vlaamse muizenvriendjes wat beter te leren kennen, zal hij hen op de Antwerpse cultuurmarkt trakteren op een ludieke golfinitatie. Zijn aankomst zal alvast niet onopgemerkt voorbijgaan want Geronimo zal zich een weg banen tussen de massa met zijn eigen gemotoriseerd golfkarretje! Burgemeester Patrick Janssens neemt alvast de officiële kick-off voor zijn rekening.

De eerste 10 kindjes die erin slagen om met één poging een hole-in-one te slaan, krijgen een wel héél bijzondere prijs. Elke winnaar mag, vergezeld van zijn ouders, op 24 oktober 2010 naar de wereldpremière van Fantasia. Die dag wordt Muizen (Planckendael) immers omgetoverd tot Fantasia universum waar iedereen Geronimo’s avonturen zal kunnen ruiken, proeven en herbeleven!

Fantasia gaat in première op 24 oktober 2010 in Muizen, Planckendael. Nadien slaat het spektakel haar tenten op in Antwerpen, Brugge, Leuven, Vilvoorde, Genk (Bokrijk) en Gent (Puyenbroeck), en dit t.e.m. de Kerstvakantie. Wie voor de Muisical in Antwerpen een ticket koopt, krijgt gratis toegang tot de boekenbeurs op een dag naar keuze. Voor info en tickets kan u terecht op http://www.gigagrotemuisical.be of op 070 69 68 69
© 2010 Atlantyca S.p.A. – All rights reserved

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Fantasia de gi-ga-grote musical


Producent: Marc Besson & Wouter Boits
Jaar: 2010
Genre: Familie

Meer info? Klik hier