Hein Gerrits en Vannessa Timmermans winnen Almost Famous Award

Datum: 18-01-10


Op zondag 17 januari 2010 werd voor de derde maal de Almost Famous Award uitgereikt in het Amsterdamse Ostadetheater. Hein Gerrits en Vannessa Timmermans zijn met hun voorstelling Doodgelukkig door het publiek gekozen tot de winnaars.

Hiermee wonnen zij naast de award ook nog drie montagedagen, één speeldag in het Ostadetheater én een speeldag in het OUTheater in Groningen. Nummer twee werd de groep Lotsia met Smacht en plek drie ging naar Dakota met de voorstelling Een soort atlantis.

De winnende voorstelling Doodgelukkig is een kleine, nieuwe musical over mensen die dromen hebben en er weleens een kwijtraken. Later dit jaar mogen Hein en Vannessa hun show dus nog twee keer spelen. Binnenkort meer informatie daarover op http://www.ostadetheater.nl.


reacties

18-01-10 @ 18:11
Hardstikke gefeliciteerd en de aankomende keer ga ik WEL naar de voorstelling :smile:
18-01-10 @ 21:29
Wat goed!!!
Gefeliciteerd!
19-01-10 @ 16:02
Ohh geweldig! Gefeliciteerd! xx


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hein Gerrits

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 mei 1981

Meer info? Klik hier