Henk en Danny als theaterproducent

Datum: 11-11-11


De ambitie was er nooit, maar sinds afgelopen dinsdag zijn Danny de Munk en Henk Poort toch echt theaterproducent. Met de hals over kop opgerichte Danny & Henk BV namen de twee de voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ over van het noodlijdende Mark Vijn Theater Producties.

In Hoofddorp maakten de kersverse theaterproducenten gisteren een vliegende start met een uitverkochte zaal.

Goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort zijn al vanaf september samen te zien in de theaters. In ‘Jeugdherinneringen’ laten ze het publiek op muzikale wijze delen in hun vriendschap en brengen ze ook de nodige sketches en anekdotes. Ze gaan terug naar onze roots, brengen een muzikaal eerbetoon aan hun voorbeelden en halen hoogtepunten uit onze carrières terug. Dat bij elkaar levert een muzikaal feestje op waar iedereen zich wel in herkend.

Met het dreigende faillissement van Mark Vijn Theater Producties in zicht, leek het doek enige weken geleden ook te gaan vallen voor het succesvolle ‘Jeugdherinneringen’. De Munk en Poort zagen maar één oplossing en sloegen de handen nu ook als producenten ineen. Achter de schermen werd de voorbije weken keihard gewerkt om met alle betrokken partijen nieuwe contracten te sluiten zodat een nieuwe start gerealiseerd kon worden.

In Hoofddorp beleefden Danny de Munk en Henk Poort gisterenavond eigenlijk hun tweede première; nu als theaterproducent. In een uitverkocht De Meerse ging het dak eraf. Danny de Munk: “Ik ben heel gelukkig dat we deze mooie show overeind hebben kunnen houden. Niet alleen voor onszelf en de mensen om ons heen die anders op straat hadden gestaan, maar vooral voor de mensen die een kaartje hebben gekocht.” Henk Poort: “Avond aan avond wordt er luidkeels meegezongen en gaat het publiek feestend de zaal uit bij onze show. Ik hoop daar nog heel veel mensen van mee kunnen laten genieten. Dan heb ik het niet alleen over dit jaar, maar ook over volgend seizoen als we Jeugdherinneringen 2 produceren. We hebben nu de smaak te pakken!”
De voorstelling ‘Jeugdherinneringen’ van Danny de Munk en Henk Poort is nog tot 3 februari 2012 te zien door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.dannyenhenk.com.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Danny de Munk

musical

Plaats: Purmerend
Geb.datum: 19-2-1970

Meer info? Klik hier