Het uur Nul, de musical

Datum: 01-08-10
Bron: http://www.miloproductions.be
Getipt door: Milo

Voor de cast van Het Uur Nul gaan de laatste repetitiemaanden in. Met man en macht werken zij om van het uur nul een knaller van formaat te maken. Ook peter Jan Schepens zet zijn beste beentje voor in een leerrijke workshop voor de jonge artiesten.

Het boek van Dirk Bracke komt tot leven in een nieuwe musical van MiLo Productions. elke week repeteren de castleden om in september het beste van zichzelf te geven. peter Jan Schepens en auteur Dirk Bracke woonden een doorloop bij en zagen dat het goed was. enkele weken erna kregen ze van Jan Schepens himself een intensieve workshop.

elke week groeit het verhaal verder en verder. Alles krijgt zijn plaats, elke rol komt tot leven en de belofte van een schitterend, emotionele musical hangt in de lucht.

Ook de tickets vliegen alvast de deur uit. Wens je nog tickets te bestellen voor één van onze voorstellingen, wees er dan snel bij.
de voorstellingen gaan door op vrijdagavond 17 en zaterdagavond 18 september en zondagmiddag 19 september in het cultuurcentrum scharpoord te knokke.
Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.ccknokke-heist.be of telefonisch 050/630.430

prijs: VVK €8, ADD € 10reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Jan Schepens

musical

Plaats: [BE]Sint-Denijs-Westrem
Geb.datum: 26-09-1970

Meer info? Klik hier