Jamai Loman wordt Chris in Miss Saigon

Datum: 20-04-12
Bron: Joop van den Ende Theaterproducties


Met een uitbundige tweet kondigt Jamai Loman (Grand Hotel) aan dat hij vanaf eind mei de hoofdrol van Chris zal spelen in Miss Saigon in Utrecht.

Een halfuur na de tweet bevestigde Joop van de Ende Theaterproducties Lomans bericht. Loman neemt de rol over van Ton Sieben (Spring Awakening). Waarom Sieben Miss Saigon voortijdig verlaat, is onbekend. "Een kinderdroom komt uit!", aldus Loman.

Het lopende seizoen wordt hiermee een gevarieerd seizoen. Naast het aankomende Grand Hotel was hij eerder dit seizoen ook te zien in Droomvlucht en De Winnaar.

Miss Saigon speelt nog tot en met zondag 8 juli 2011 in het Beatrix Theater in Utrecht.foto: Twitter

Bijlagen Musicalnieuws

reacties

20-04-12 @ 09:05
Ben benieuwd wanneer de 1e try-out van Ghost is. Denk dat ik daar Ton weer tegenkom. 6 weken eerder beginnen met repeteren eraf, een paar weken vakantie eraf en hup het is eind mei!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Miss Saigon


Producent: Joop van den Ende Theaterprodukties
Jaar: 2011
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier

Jamai Loman

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 30-06-1986

Meer info? Klik hier