Jeans Grow Up in premiere

Datum: 11-10-11


Maandagavond 10 oktober beleefde de Rijswijkse Schouwburg de première van de 21e editie van song & dance show. Deze mix van musicalsongs, popnummers en ballads uit het heden, verleden en toekomst wordt door 8 aanstormende theatertalenten ten gehore gebracht.

Zij worden daarin op het toneel bijgestaan door de muzikale vijf-koppige JEANS-band.
Na de tournee van vorig jaar (ruim 55.000 bezoekers in slechts 4 maanden) is JEANS dit jaar toe aan de 21e nieuwe editie. Gestoeld op het aloude JEANS concept maar naar de maatstaven van deze tijd. “Grown Up!” is dan ook niet voor niets de naam van de nieuwste show.

JEANS kent sinds jaar en dag een groeiende schare trouwe fans heeft; jong en oud die genieten van een ongecompliceerde avond muzikaal topentertainment. JEANS levert al 21 edities lang aanstormend talent af. Mooie voorbeelden hiervan zijn Tony Neef, Brigitte Nijman, John Vooijs, Bastiaan Ragas, Antje Monteiro, Kelvin Wormgoor en Sophia Wezer.

Veelbelovend toptalent
Ook in deze editie passeren weer vele mooie, populaire nummers van diverse Nederlandstalige en Engelstalige artiesten de revue. Van Anouk tot Pavarotti en van Sting tot Wim Sonneveld. Onder de castleden dit jaar 4 nieuwelingen: Mischa Kiek (bij het grote publiek bekend als finalist bij Op zoek naar Zorro). Sarah van der Meer (een verrassend multitalent, eerder te zien in Benelux Next Top Model en afgestudeerd aan het Nederlandse Musical Ensemble). Jorghino Paunussa en last but not least, Nederlands fastest rising star Tibisay Mercera (net afgestudeerd van de Lucia Marthas Academy, winnaar van de Amateur Night in het Apollo Theatre in New York, in 2011 genomineerd voor de VIVA 400 onderscheidende vrouwen en echt een veelbelovend toptalent).

De producente Wil Schilder is trots op deze 21e voorstelling: “JEANS is en blijft een feest van herkenning voor het theaterpubliek; een lekker ongecompliceerde avond uit en echt kwaliteit voor een betaalbare prijs! De choreografie van Perry Dossett is krachtig en energiek en we zijn nog steeds een belangrijke opstap voor nieuw muzikaal theatertalent; kijk maar naar John Vooijs (titelrollen in Tarzan, Joseph, Mamma Mia en We will Rock you), Pearl Josephzoon (The Voice of Holland) Kelvin Wormgoor (Petticoat en Finalist van Op zoek naar Zorro) en Remco Harms en Roy van den Akker (LA The Voices) die nog niet zo lang geleden op de castlist van JEANS prijkten. JEANS is vol energie en springlevend!”.

musical
foto: Ingrid Iepenburg

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst