Jeroen Phaff en Jim de Groot in Musicals Gone Mad 2015

Datum: 03-04-15


De cast van de jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad zal dit jaar bestaan uit Britt Lenting, Gitty Pregers, Eline Schmidt, Mark van Beelen, Giovanni Kemper en Jeroen Phaff. Jim de Groot presenteert het geheel..

Gaan we naar een musical door kinderen, voor kinderen of eentje met nummers uit je kindertijd? Veel meer smaken waren er dit seizoen niet voor de musicalliefhebber. Gelukkig hebben we met zijn allen weer een jaar doorstaan en dus is het tijd de balans op te maken. De jaarlijkse parodievoorstelling MUSICALS GONE MAD concludeert alvast voorzichtig dat het seizoen is blijven steken in goede bedoelingen. Vandaar het thema van dit jaar: Creatief - In Concept.

De castleden van de zevende editie van deze musicalparodie zijn:Britt Lenting(Little Mermaid, Hairspray), Gitty Pregers (Dreamgirls, The Lion King), Eline Schmidt (Klaas Vaak, Dik Trom), Mark van Beelen (Wickie de Viking, Tarzan), Giovanni Kemper (So You Think You Can Dance 2013, Peter Pan) en Jeroen Phaff (Chess, Kruimeltje). De presentatie is in handen van Jim de Groot (The Passion 2015, Rent).
Marleen van der Loo maakte eerder al drie keer deel uit van de cast en dit jaar regisseert en choreografeert ze de voorstelling. Liedteksten, script en kostuums worden verzorgd door Petra C. van der Eerden. Marinus de Graaf tekent voor script en vormgeving. De band bestaat uit Wouter Kronenberg (bas) en André van Damme (drums) onder de muzikale leiding van Michiel Münninghoff (piano). Geluid en licht worden verzorgd door respectievelijk Jan van Dijk en Jan Kortbeek. MUSICALS GONE MAD is een productie van M Theaterproducties.

MUSICALS GONE MAD: CREATIEF - IN CONCEPT is te zien in het oude Luxor Theater in Rotterdam op zondag 7 juni (19.00 uur) en maandag 8 juni (20.00 uur). Kaarten kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd via http://www.luxortheater.nl of telefonisch vanaf 13.00 uur: 010 484 33 33. Meer informatie is te vinden op http://www.musicalsgonemad.nl.

Edit: Britt Leniting vervangt Esmee van Kampen, die oorspronkelijk werd aangekodigd.reacties

15-04-15 @ 13:06
Britt Lentink neemt de rol over van Esmee van Kampen


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jeroen Phaff

musical


Meer info? Klik hier