Jeroen Phaff en Marleen van der Loo zingen met Musicalcamp-ers

Datum: 08-07-11


Tweevoudig MusicalAward winnaar Jeroen Phaff (o.a. Footloose, Kruimeltje, Tarzan) en Marleen van der Loo (o.a. Footloose, 1953 de Musical, Mama Mia) zullen als solist optreden tijdens MusicalCamp in Concert.

Eerder werd al bekend dat Marleen de regie op zich zou nemen en Jeroen de presentatie zou verzorgen. Nu laat Ramaekers Entertainment weten dat ze zelf ook zullen meezingen in de show.“Het is voor ons heel bijzonder dat Jeroen en Marleen ook mee willen zingen in de show” vertelt Marc Ramaekers, producent van MusicalCamp. “Optreden in het M-lab is voor de deelnemers al een onvergetelijke ervaring maar een show zingen samen met Jeroen en Marleen.. dat is werkelijk een droom die uitkomt”.
In totaal krijgen 5 tot 8 deelnemers van de eerste twee jaar MusicalCamp de kans om in de show te spelen. Na een periode van intens repeteren is de uitvoering op zaterdag 12 november. De namen van de spelers zullen eind augustus, na het MusicalCamp, bekend worden gemaakt.

Kaarten voor de show zijn al te koop op de site van het M-lab.

Meer informatie en aanmeldingen: http://www.MusicalCamp.nl
Meer informatie over de kaartverkoop: http://www.M-Lab.nlreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jeroen Phaff

musical


Meer info? Klik hier