Joke de Kruijf in 1953 De Musical

Datum: 06-05-10
Bron: persbericht


Joke de Kruijf is als laatste castlid toegevoegd aan de nieuwe Nederlandse theaterproductie 1953 De Musical van Van Hoorne Theaterproducties

Samen met musicalsterren als Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid en Marleen van der Loo zal zij vanaf januari 2010 te zien zijn in de middelgrote en grote theaters van het land. In de musical die zich afspeelt tijdens de Watersnoodramp die grote delen van Zuidwest Nederland onder water zette, speelt Joke de Kruijf de rol van Neeltje Sturm, een vissersvrouw in een klein Zeeuws dorp.

Joke de Kruijf brak in de jaren negentig door met haar rol als Christine in The Phantom of the opera, in zowel Nederland als Duitsland. Daarna speelde Joke o.a. in Chess, Rocky over the Rainbow, ’t Schaep met de 5 pooten en het laatste jaar was Joke te zien in Chicago als Velma Kelly. Ook verleende Joke haar medewerking aan grote producties als Musicals in Ahoy en Musicals to the MAX.

Met deze laatste toevoeging bevestigt Van Hoorne Theaterproducties nogmaals een zeer sterke en degelijke musical neer te gaan zetten. Met een ware sterrencast, prachtige decors en indrukwekkende muziek wil Van Hoorne zich ook positioneren op de volwassenenmarkt. ‘Ik ben enorm trots met de toevoeging van Joke aan de cast, al was ik al bijzonder trots op de mensen die we al eerder in huis hebben gehaald. Ik kan niet wachten om al die kwaliteit samen op het toneel te zien’. Aldus trotse producent Michael van Hoorne.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.1953DeMusical.nl.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

1953 de musical

musical

Producent: Van Hoorne Theaterproducties
Jaar: 2011
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Joke de Kruijf

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 22-07-1965

Meer info? Klik hier