Kim-Lian bevangen door de hitte

Datum: 28-06-09


Musical actrice Kim-Lian van der Meij heeft afgelopen vrijdagavond de finale van de musical Footloose moeten missen omdat ze zich door de extreme hitte in het theater niet goed voelde.

Tijdens het finalestuk nam haar alternate, Cindy Bell, de rol van Kim-Lian over. Volgens de directeur van Schouwburg Amphion in Doetinchem was het enorm heet in het theaterzaal aangezien er in het theater geen airconditioning is. Dit weekend is Footloose ook in Doetinchem te zien en verwacht wordt dat Kim-Lian gewoon weer op gaat als Ariel Moore.

reacties

28-06-09 @ 12:51
Pfff...ken dat gevoel.
Dan voel je je echt beroerd.
Gelukkig herstel je er vrij snel van.
28-06-09 @ 13:38
erg hoor dat een theater geen airconditioning heeft. Stel je voor dat er een musical zou staan tijdens een hittegolf (wat tegenwoordig niet heel onwaarschijnlijk meer is)
28-06-09 @ 22:05
stel je voor dat mensen een topic openen om te schrijven dat ze dit stom vinden!
29-06-09 @ 08:15
Gisteravond bij het optreden van Marjolein Teepen in Maastricht was het ook een sauna! In de pauze is er erg veel (fris)drank omgezet.
29-06-09 @ 09:57
In het amphion is/was het inderdaad heel heet. De zaterdag en zonadag heeft ze inderdaad wel helemaal gespeeld.

jouke, het schouwburg Amphion weet dat een theater zonder airco niet kan. Volgend jaar opend daarom ook een nieuw theater in Doetinchem


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier