Legally Hond?

Datum: 27-05-10


RTL Boulevard gaat in samenwerking met V&V Entertainment op zoek naar een hondje voor de nieuwe musical Legally Blonde.

Dat hebben producenten Albert Verlinde en Roel Vente vandaag in Londen, waar zij een bezoek brengen aan de West End-versie van Legally Blonde, laten weten. Het beestje moet vanaf 10 oktober dagelijks te zien zijn in de productie naast Kim-Lian van der Meij die de hoofdrol voor haar rekening neemt. Kandidaten kunnen zich aanmelden via Facebook van RTL Boulevard door middel van het insturen van een filmpje, waarin het beestje zijn of haar kunsten laat zien. Aan de hand van een eerste selectie worden de hondjes en hun baas uitgenodigd voor de audities. Tijdens de audities worden de dieren beoordeeld door een deskundige jury met ondermeer Kim-Lian van der Meij.

Elle Woods (Kim-Lian van der Meij) wordt in Legally Blonde continu vergezeld door de chihuahua Bruiser. Voor de Nederlandse versie wordt eveneens een klein hondje gezocht. Albert Verlinde: “Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met de zoektocht naar jong talent voor de musical Annie. Sindsdien zijn er talentenjachten voor vele producties aan ons voorbij getrokken en daaruit kwam iedere keer weer enorm veel klasse naar voren. Goed voorbeeld doet goed volgen en dus zoeken we nu een hond voor Legally Blonde. Het mag niet een enorm grote hond zijn, het hondje moet mee kunnen in een handtas. Daarnaast moet hij of zij goed kunnen luisteren, zindelijk zijn, niet bang zijn voor de schijnwerpers, over ritmegevoel beschikken, maar bovenal in het bezit van de A-factor, waarbij A staat voor aanhaligheid en aaibaarheid. Wij bieden een baan met veel afwisseling, een persoonlijke professionele begeleiding en de garantie dat het dierenwelzijn nooit in het gedrang komt. Tenslotte moet ik aangeven dat we twee honden zoeken, want we moeten ook een underdog hebben voor het geval de hoofdrolspeler het een keer laat afweten.”


reacties

27-05-10 @ 15:38
Helaas, onze Labrador past niet in een handtas... Verder voldoet ze aan alle eisen wink
27-05-10 @ 15:49
en de hond van paulette dan (de buldog) wordt die ook gezocht
27-05-10 @ 16:34
Kunnen we dan ook gaan stemmen? xD
27-05-10 @ 16:41
Heel vet, haha, ik heb hier nog wel een klein hondje rondlopen. Wel met de E-factor (eenkennig en eigenwijs), de A-factor is een twijfelgeval. :wink:


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier