Lelies toch naar Nederland

Datum: 02-02-15
Bron: M-Lab Amsterdam


Het leek even niet te lukken, maar het gebeurt nu toch: Lelies, de bekroonde musical van Judas Theaterproducties, komt in april naar Nederland.

In november 2011 liet Judas Theaterproducties Lelies in Antwerpen in première gaan. Scenario en liedteksten waren van de hand van Allard Blom, regie voerde Martin Michel. Hoofdrollen waren weggelegd voor o.a. Timo Descamps, Matthew Michel en Ara Halici. Na enthousiaste reacties van de pers sleepte de productie gebaseerd op het toneelstuk Les Feluettes van Michel Marc Bouchard vijf Vlaamse Musical Prijzen in de wacht: voor beste musical, beste regie (Martin Michel), beste inhoudelijke prestaties (Sam Verhoeven voor de partituur), beste mannelijke bijrol (Leendert De Vis) en aanstormend talent (Matthew Michel). Vanaf 5 februari gaat Lelies in reprise in Antwerpen en andere Vlaamse steden.

Plannen om de productie naar Nederland te halen vielen stil, totdat theaterlaboratorium M-Lab vandaag bekendmaakte dat Lelies van 2 tot en met 6 april in haar zaal zal spelen. Kaartverkoop start later deze week.

Musicalworld.TV maakte vorige maand een reportage over Lelies naar aanleiding van de Vlaamse reprise, die aanstaande donderdag van start gaat:
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Lelies

musical

Producent: Judas Theaterproducties
Jaar: 2011
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Ara Halici

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 16-01-1976

Meer info? Klik hier