Luchtmachtorkest komt met Michael Jackson tribute

Datum: 16-11-10


Van februari t/m mei 2011 gaat het Luchtmachtorkest op tournee met A Tribute to Michael Jackson.Musicalworld geeft binnenkort kaarten weg voor de voorstelling in theater Carre in Amsterdam



In een avondvullend eerbetoon maakt het publiek kennis met het muzikale leven van The King of Pop. Michael Jackson is de meest succesvolle entertainer aller tijden en heeft een onuitwisbaar stempel gedrukt op de populaire muziek- en danscultuur. Met het Luchtmachtorkest, een spectaculaire danser en 7 zangeressen waaronder Leona Phillipo, Peggy Sandaal, Talita Angwarmasse, Annemieke van Dam, Sophia Wezer, Laurie Reijs en Mieke Dijkstra.

De show
Jackson's geluid, stijl en dance moves waren een bron van inspiratie voor het creatieve team. Na een grootse introductie is het Michael Jackson zelf die de Tribute opent met Never Can Say Goodbye. Zijn originele stem is te horen, live begeleid door de 7 zangeressen en het Luchtmachtorkest. Na de soul van de Jackson 5 komen de enorme successen uit Michael’s solocarrière met hits als Billie Jean, Thriller en Bad. De show wordt afgesloten met de This is It‑megamix in een verrassende finale.

Bijzondere bewerkingen
Het Luchtmachtorkest heeft, onder leiding van chef-dirigent Jos Pommer, een naam opgebouwd met het uitvoeren van bijzondere bewerkingen. Pommer: “Ik laat voor ons orkest diverse tutti arrangementen maken, bijvoorbeeld van Black or White. Daarentegen laat ik Liberian Girl klein arrangeren in afro-style voor houtblazers en percussie. Ook I just Can’t Stop Lovin’ You wordt klein met hout en ritme. Leave Me Alone krijgt een swingende big band stijl.”
musical

Volg de luchtmachtkapel op:
http://airforceband.hyves.nl
http://www.facebook.com/Luchtmachtkapel
http://twitter.com/airforceband
website: http://www.luchtmachtpresenteert.nl



reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.




Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.



Automatisch inloggen in de toekomst





Laurie Reijs

musical


Meer info? Klik hier