Maaike Widdershoven en Michelle van de Ven in ‘Aspects of Love’

Datum: 25-05-12
Bron: Persbericht Stage Entertainment


Maaike Widdershoven zal de rol van Giuletta gaan spelen. Michelle zal de dochter van Ernst Daniël Smid gaan spelen.

'Deze hoofdrol in Aspects of Love combineert mijn ervaring als operazangers en musicalactrice perfect. Ik ben dan ook erg blij dat ik na de The Phantom of the Opera weer een hoofdrol in een Andrew Lloyd Webber musical mag spelen.' aldus Maaike Widdershoven.
Michelle vertelde op Twitter al een week dat er een nieuwtje aan zat te komen maar vanmorgen mocht ze het ook eindelijk op haar eigen Twitter bekend maken.

Aspects of Love vertelt het verhaal van de jonge Engelsman Alex (René van Kooten) die al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd wordt op de actrice Rose (Lone van Roosendaal). Wanneer Rose valt voor het kunstzinnige karakter van zijn oom George (Ernst Daniël Smid), veranderen hun levens op slag. Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.

Op 7 oktober zal Aspects of Love in première gaan in het De La Mar theater in Amsterdam.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Aspects of Love

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Romantiek

Meer info? Klik hier

Michelle van de Ven

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier