Marcel Veenendaal mogelijk nieuwe zanger van Di-rect

Datum: 05-11-09


Musical acteur Marcel Veenendaal, bekend van musicals als Jesus Christ Superstar, the Wiz en Hair, wordt mogelijk de nieuwe zanger van de Haagse rockband Di-rect.

Aanstaande zondag is namelijk de finale van het BNN programma 'Wie is Di-rect'. Deze aflevering wordt live uitgezonden op nederland 3 om 21.35 uur. Wellicht dat Marcel dus binnenkort de overstap maakt van de musicalscene naar de rockscene.

Programma info
Uitverkochte tours, een goed gevulde prijzenkast en bijzondere vriendschappen. DI-RECT gaat al tien jaar lang helemaal los. Maar zanger Tim Akkerman is er mee gekapt om een solocarrière te beginnen.
Nu gaan de drie overgebleven bandleden samen met BNN op zoek naar zijn opvolger. Een zware klus, want de nieuwe frontman moet heel wat in huis hebben. Hij moet een vette stem hebben, een podiumbeest zijn én natuurlijk een klik hebben met de overige bandleden.
Na een lange zoektocht zijn er acht deelnemers over, die zwaar op de proef worden gesteld. Volg de afvalrace op weg naar de ultieme rockbaan: frontman van DI-RECT.

Marcel Veenendaal
Marcel, geboren op 13 april 1982 te Ede, begon zijn loopbaan bij musicaltheater Roekeloos, waar hij een aantal grote rollen op zich nam. Hij verwierf bekendheid door het AVRO programma Sterrenjacht, waar hij in de finale tweede is geworden. In het theater was hij te zien in o.a. Jesus Christ Superstar, the Wiz en Hair

reacties

06-11-09 @ 16:31
Er zijn nu nog 2 kandidaten over, Marcel en een zekere Sven. Als Marcel weer tweede wordt is dat jammer :ohw: bij Sterrenjacht was het niet zo erg om achter Renee van Wegberg tweede te worden, al had Marcel natuurlijk liever gewonnen!
06-11-09 @ 20:21
Ik zag het net bij De Wereld Draait Door. Wat heeft Marcel een slechte Engelse uitspraak zeg.
06-11-09 @ 20:58
Hij past echt bij Di-rect, hij deed ook mee aan Di-rect doet Tommy, daar vond ik Marcel echt goed. Bijkomend voordeel is dus ook dat hij de mannen van Di-rect al kent, dus ik geef hem een goede kans
08-11-09 @ 22:35
And Marcel it is... Gefeliciteerd Marcel!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst