Marjolein Teepen beste vrouwelijke bijrol

Datum: 03-08-16


De Musicalworld Award 2016 voor beste vrouwelijke bijrol is gewonnen door Marjolein Teepen, voor haar rol als bedelares in de musical Sweeney Todd.

In de categorie waarin het tot op het laatste moment het meest spannende was, beste vrouwelijke bijrol, is Marjolein Teepen er uiteindelijk met de winst vandoor gegaan. Zij versloeg haar naaste rivale met een verschil van slechts 40 stemmen. Ze wint de prijs voor haar vertolking van bedelares in de musical Sweeney Todd, die nog maar kort geleden te zien was in het Zonnehuis.

Andere genomineerden in deze categorie waren Margreet Boersbroek voor Robert Long, Bianca Krijgsman voor In de ban van Broadway, Lone van Roosendaal voor Sky en Maaike Widdershoven voor Willem Ruis de show van zijn leven.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sweeney Todd

Musicalnieuws

Producent: Stichting Zonnehuis Muziektheater
Jaar: 2016
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier

Marjolein Teepen

musical

Plaats: Deurne
Geb.datum: 06-08-1980

Meer info? Klik hier