Marjolijn Touw in Purper’s Helden

Datum: 06-07-11


Vanaf 7 oktober 2011 is Purper met alweer hun 22e programma in de Nederlandse theaters te zien. Nu met het programma 'Helden'. Niemand minder dan multitalent Marjolijn Touw komt het ‘vaste team’, Frans Mulder, Marco Braam en geheime wapen Jeroen Hardijzer, dit seizoen versterken.

Het thema van ‘Helden’ is bewondering. Wie bewonder je en wie is jouw held? Is dat Michiel de Ruyter, Lady GaGa,of is het misschien de buurvrouw? Wie weet ken je meer helden dan je denkt,en dat is een lekker gevoel. Hoewel?
Het moet natuurlijk niet eng worden. Je moet je held niet gaan stalken,of zo. Nee, je moet er mee gaan samenwerken. Zoals Frans, Marjolijn, Jeroen en Marco doen.

Marjolijn ,die veelal in grote musicals te zien was, kijkt uit naar de periode samen: “Met Frans, Marco en Jeroen sta ik straks op het toneel als mijzelf, als Marjolijn en dat vind ik na al die boze dames die ik de afgelopen jaren gespeeld heb een geweldige uitdaging!”

Meer informatie ‘Helden’ is vanaf 7 oktober 2011 te zien in de Nederlandse theaters en gaat op 23 oktober 2011 in première in de Schouwburg in Amstelveen.

Meer informatie op http://www.purper.eu.

reacties

07-07-11 @ 06:38
Het wordt wel tijd voor een nieuwe foto van Marjolijn.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Marjolijn Touw

musical

Geb.datum: 01-10-1962

Meer info? Klik hier