Martijn Fischer wordt ook film-Hazes

Datum: 08-08-14
Bron: A-Film


Na de musical Hij Gelooft In Mij zal Martijn Fischer opnieuw André Hazes spelen. Voorjaar 2015 gaat de film Bloed, Zweet & Tranen in première.

In de nieuwe speelfilm van De Marathon-regisseur Diederick Koopal vertolkt Martijn Fischer als André Hazes de hoofdrol in Bloed, Zweet & Tranen. De speelfilm vertelt het levensverhaal van de volkszanger vanaf zijn jeugd tot zijn dood, van zeepkist tot arena. De opnames van Bloed, Zweet & Tranen starten in augustus en de film beleeft zijn première in het voorjaar van 2015.

Martijn Fischer, die in Hij Gelooft in Mij (nog tot 4 januari te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam) al twee jaar de volkszanger speelt, zegt: “Film vraagt echt iets anders van mij als acteur terwijl het personage mij bekend is. Wat bijzonder is dat het script ook een heel ander deel van Hazes’ leven belicht. Bloed, Zweet & Tranen is een heel mooie kers op de toch al zo mooie taart.” De film Bloed, Zweet & Tranen wordt geproduceerd door Lemming Film en het Bloed, Zweet en Tranen Filmfonds in coproductie met A Private View en AVROTROS en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds.

Martijn Fischer won een aantal maanden geleden de Musicalworld Award voor beste hoofdrol in een musical. Zie hieronder hoe Fischer de award in ontvangst neemt:
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hij Gelooft In Mij


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier