Meer dan 80.000 bezoekers voor Turks Fruit!

Datum: 01-05-06


Er zijn meer dan 80.000 kaarten verkocht voor de Nederlandse rockmusical Turks Fruit. De tournee is gisteren afgesloten met een laatste voorstelling in Theater aan het Vrijthof te Maastricht. In het seizoen dat geestelijk vader Jan Wolkers de respectabele leeftijd van 80 jaar haalde, konden de producenten met trots de 80.000ste bezoeker begroeten.Vanwege het succes wordt de musical nog twee weken verlengd. De uitstekend ontvangen productie is van woensdag 3 tot en met zondag 14 mei te zien in het Pepsi Stage Theater te Amsterdam (naast Heineken Music Hall).

De hoofdrollen worden vertolkt door Antonie Kamerling (Rick) en Jelka van Houten (Olga), terwijl Sjoerd Pleysier en Ellen Evers opdraven als de vader en moeder van Olga. De voorstellingen beginnen woensdag tot en met zaterdag om 20.15 uur, terwijl op zondag een matinee wordt gespeeld vanaf 16.00 uur.

Het succes van Turks Fruit blijft niet beperkt tot Nederland. Robin de Levita heeft samen met producent Stichting Beeldenstorm de wereldwijde rechten verworven. De Levita heeft het voornemen de rockmusical ondermeer in New York te brengen. Robin heeft de voorstelling enkele malen gezien en zijn enthousiasme is dermate dat hij samen met de makers gaat werken aan de internationale versie van Turks Fruit. Op korte termijn zullen de resultaten hiervan al te zien zijn tijdens de verlenging van de Nederlandse tournee.

Turks Fruit is geproduceerd door Stichting Beeldenstorm en Harry Kies Theaterprodukties, op initiatief van de Zuidelijke Theaters Breda, Tilburg, Einhoven en Den Bosch.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Turks Fruit

musical

Producent: Stichting Beeldenstorm
Jaar: 2005
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Ellen Evers


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 28-01-1966

Meer info? Klik hier