Musical actrices naar speciale Moederdagshow in Suriname

Datum: 04-05-09
Getipt door: adriana

De dames van dansgroep CPG bestaande uit Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en GittyPregers naar suriname gaan voor een speciaal moederdag optreden samen met de jongens van Timeless.

De 'Moederdag Back in Time Gala' op zaterdag 9 mei in de Anthony Nesty Sporthal, met hoofdattracties Timeless en de damesgroep Charming Proud & Gorgeous (CPG) uit Europa, wordt een spektakel.

Niet alleen op muzikaal, maar ook op organisatorisch gebied. Dit zegt Sammy Doerga van BE Entertainment, de organisator, aan dWT. Er zal volgens Doerga alles gedaan worden om het publiek, vooral de moeders, een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit zal al bij het binnentreden van de hal te merken zijn. "We gaan met het veranderen van de entourage een leuke sfeer creëren. De mensen die de 'Back in Time Gala' van vorig jaar juni hebben meegemaakt, weten allemaal waarover ik praat". Timeless en de damesgroep CPG arriveren al op 6 mei in Suriname.

Niet alleen om te acclimatiseren, maar ook om zich goed te kunnen voorbereiden naar de grote dag toe. In het voorprogramma zijn top Surinaamse artiesten opgenomen. Dit gedeelte omvat zang, dans en een stukje comedy. Over de artiesten die zullen optreden wil Doerga nog niets kwijt. Wel verzekert hij dat dat deel van de show ook goed gaat zijn. “Onze artiesten doen niet onder. Het wordt een complete verrassing".

Timeless, met Melvin Gallant, Marco Stolk en Theo Darson, staat garant voor een top disco- en dance classics hitshow. De groep heeft inmiddels zijn grenzen verlegd en heeft zich gevestigd aan de zonnige Spaanse Costa, waar zij avond na avond zalen vol publiek in extase brengen. De succesformule van de band is ongewijzigd gebleven, maar het repertoire en de uitstraling zijn nieuw. CPG bestaat uit Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en Gitty Pregers. Ze hebben alles in huis dat je van topentertainment verwacht. Henk van Vliet, de mc van de 'Moederdag Back in Time Gala', is ook onder de indruk van Timeless.-.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier