Musical Petticoat opnieuw naar Carre

Datum: 02-03-11


Vanwege de overweldigende belangstelling zal de musical Petticoat voor de derde keer terugkeren naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam van woensdag 20 tot en met zondag 24 juli 2011.

Petticoat is de musicalhit van dit seizoen, met onder anderen Chantal Janzen en Freek Bartels. Inmiddels zijn er meer dan 250.000 tickets verkocht.

Verhaal
Petticoat – van de makers van Ciske de Rat - de Musical en muziek van Henny Vrienten – vertelt het verhaal van het Groningse plattelandsmeisje Pattie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Patricia Jagersma (Chantal Janzen), die zichzelf Pattie Hunt noemt, moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk ‘de tegenwind’ kan trotseren. Een musical met humor en ontroering, de grote verschillen tussen provincie en de grote stad en het eeuwige dilemma van ouders om hun kinderen los te laten. Met in de hoofdrol Chantal Janzen, Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal.

reacties

02-03-11 @ 22:00
Elke dag bij de last-minute ticketshop op het Leidseplein lijkt mij toch niet op een enorm succes duiden.

Het zal wel aan mij liggen.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Petticoat


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier