Musicalworld Awards 2018

Datum: 30-07-18


Voor het tiende jaar op rij kun je bij Musicalworld jouw stem laten gelden. Het is weer tijd voor de Musicalworld Awards.

De stembus voor de grootste jaarlijkse musicalpublieksprijzen is OPEN. Ga onmiddellijk naar http://www.musicalworld.nl/awards en laat je voorkeur voor Simone,Jochem of Thomas gelden! Wordt het misschien Plien, of Bianca. was je eerste kennismaking met Ana indrukwekkend, of was het Maikel die opviel. Voelde je de zweetdruppels bij On Your Feet of juist bij Team U.P.. Let wel: één stemformulier per e-mailadres. Bij vermoeden van bedrog nemen wij het recht al je stemmen ongeldig te verklaren. We zouden het op prijs stellen als je tegelijkertijd onze Facebookpagina liket. Dan weet jij straks als eerste wie de winnaars zijn. Op 26 augustus om 17 uur gaat de stembus weer op slot. STEM NU! Op http://www.musicalworld.nl/awards.

reacties

D.j
geen avatar
03-08-19 @ 12:44
Ik wil stemmen maar de link wil niet open


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst