Narnia over de grens

Datum: 18-03-08


Op zondag 11 mei en maandag 12 mei wordt Narnia de Musical, de familievoorstelling van het Nationaal Jeugd Musical Theater, in de Arenbergschouwburg van Antwerpen opgevoerd.

Het theatergezelschap bracht eerder o.a. de Broadwaymusical Assepoester, De Tovenaar van Oz en Sjakie en de Chocoladefabriek naar de Nederlandse en Vlaamse theaters.
Het beroemde verhaal van C.S. Lewis over de vier Pevensie kinderen die via de geheimzinnige kleerkast in het besneeuwde land Narnia terechtkomen en daar samen met de leeuw Aslan de strijd aangaan met de Witte Heks, is een onvergetelijke familiemusical, vol spanning en magie, prachtige kostuums en decors. In de hoofdrollen schitteren musicalsterren Janke Dekker, Harold Verwoert én een grote cast van maar liefst 40 jonge spelers. De musical is vorig jaar in première gegaan en heeft al veel lovende recensies ontvangen.
 Laat je meevoeren naar de betoverde wereld van Narnia! Kaarten à € 17,50,- (volwassenen € 19,50) zijn verkrijgbaar via www.arenbergschouwburg.be of via de kassa van het theater: 070-222192

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Nationaal Jeugd Musical Theater

musical

Producent: Nationaal Jeugd Musical Theater
Jaar: 2000
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier