Nog 3 maanden tot premiere nieuwe Nederlandse Sondheim

Datum: 13-11-13
Zie ook: Websit productie

Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van Stephen Sondheim zijn Nederlandse première

Een welgesteld ouder koppel ontvangt een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond.

Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together van vermaard Broadway-legende Stephen Sondheim zijn Nederlandse première in de Goudse Schouwburg en is daarna in theaters in het hele land te zien. De voorstelling wordt omschreven als een vileine relatiekomedie in 34 songs.
De cast bestaat uit Paul Groot, Esther Maas, Porgy Franssen, Brigitte Heitzer en Joey Schalker en, inmiddels ongebruikelijk voor een kleine musical in Nederland, 8-koppig orkest. Dit orkest staat onder leiding van Jeroen Sleyfer De regie is van Peter de Baan

Componist en tekstschrijver Stephen Sondheim (West Side Story, Sweeney Todd), werd onderscheiden met maar liefst acht Tony Awards – waaronder een Lifetime Achievement Award-, een Pulitzer Prize, een Laurence Olivier Award, een Oscar en vele Grammy Awards.
Producent is PIT Produkties, een nieuw initiatief, onstaan uit de behoefte aansprekend musical theatre te presenteren, waarin het accent nadrukkelijk op muziek ligt.

Voor meer informatie:

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Brigitte Heitzer

musical

Geb.datum: 23-08-1979

Meer info? Klik hier