Noortje Herlaar verkoopt musicalkaartjes

Datum: 07-10-11


Wil jij als allereerste in Nederland de hilarische musical De Producers zien? Kom dan zaterdag 8 oktober naar De Meerpaal te Dronten en koop je kaartjes voor de eerste voorstellingen van De Producers bij musicalster Noortje Herlaar! De verkoop met Noortje is van 13.45 tot 14.15 uur.

Noortje Herlaar, Johnny Kraaijkamp Jr. en Dick van den Toorn zijn komend theaterseizoen te zien in de internationale hitmusical De Producers. De door Mel Brooks geschreven show triomfeerde acht jaar lang op Broadway. De topproductie won 12 van de 15 te vergeven Tony Awards en brak daarmee alle records. Nu brengt Mark Vijn Theaterproducties deze unieke, satirische musical voor het eerst naar Nederland, in een grote bezetting met live orkest. De opbouw, montage, generale repetitie en de eerste try-outs vinden plaats in Dronten.

Actie
Doe ook mee op Facebook aan de #40-45redenen-actie en maak kans op een vrijkaartje! http://www.facebook.com/DeMeerpaalDronten

Reserveren
De Producers zijn van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 oktober te bewonderen in De Meerpaal. Wil jij dit spektakel ook als eerste meemaken? Kaarten voor De Producers kun je bestellen bij De Meerpaal via http://www.meerpaal.nl/theater of bij de kassa op telefoonnummer 0321 388 770. Langskomen kan natuurlijk ook. De kassa is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur en op zaterdag vanaf 13.00 tot 16.00 uur.


reacties

08-10-11 @ 09:25
Als je kiest voor 'Producer Try-out' kost een kaartje €30 ipv €45 (kan je kiezen tijdens het bestelproces, bij stoelkeuze).


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Producers, De

Musicalnieuws

Producent: Mark Vijn Theaterprodukties (NL) / Musical van Vlaanderen/Eén (B)
Jaar: 2011
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Noortje Herlaar


Plaats: Maassluis
Geb.datum: 22-4-1985

Meer info? Klik hier