Noortje Herlaar stopt eerder met Saturday Night Fever

Datum: 03-04-12
Bron: Website Telegraaf


Niet alleen stopt Noortje eerder met Saturday Night Fever, ook zal ze niet in de film 'Bombardement' te zien zijn.

Noortje heeft besloten Het Bombardement te laten varen voor de nieuwe tv-serie Moeder ik wil bij de Revue, die omroep MAX op het programma heeft staan.
Noortje: "Daar zitten zoveel fantastische acteurs en actrices in en de regisseuse heeft zoveel kwaliteiten dat ik geen 'nee' kon zeggen. Het is nog een grotere uitdaging dan in een film spelen."
In de tv-serie zal de blonde musicalster, voormalig Mary Poppins, nauwelijks zingen en al helemaal niet dansen. "Ik ga heel veel acteren." Noortje begint medio april al met repeteren en zal de musical Saturday Night Fever ook eerder verlaten.

Voor haar rol daarin loopt Michelle Splietelhof uit Zorro warm. Michelle: "Ik zou eigenlijk in alle rust mijn rechtenstudie afronden. Ik ben nu net begonnen aan het eerste hoofdstuk van mijn scriptie. En toen kwam dit voorbij. Ik ga de resterende drie maanden van Saturday Night Fever spelen en wil tussendoor mijn studie afmaken. Wordt het in plaats van rustig toch nog zwaar."reacties

03-04-12 @ 13:05
Leuk! Ik zag de combi Jan en Noortje toch al niet voor me! wink
03-04-12 @ 15:22
Leuke kans voor Michelle smile


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Saturday Night Fever Tour


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier

Noortje Herlaar


Plaats: Maassluis
Geb.datum: 22-4-1985

Meer info? Klik hier