Op Hoop van .. Sven Kramer

Datum: 03-03-10


Ben Cramer heeft een ode ingezongen aan Sven Kramer, op muziek uit Op Hoop van Zegen.

De verwachtingen rondom Sven Kramer op de Olympische Spelen in Vancouver waren hoog gespannen. Nadat hij de 5.000 meter glansrijk won, bleven overige grote successen uit. Weliswaar won Sven met de ploegenachtervolging nog een bronzen medaille in een nieuw Olympisch record, toch werd er vooraf gerekend op goud.
‘Van deze bevlogen sportman zullen wij zeker nog veel horen en ik ben er van overtuigd dat hij over 4 jaar op de Olympische Spelen in Rusland er weer zal staan om de eer van Nederland hoog te houden en ons onvergetelijke avonden zal bezorgen. Dát is de reden waarom ik de studio ben ingegaan en deze ‘ode aan Sven’ heb ingezongen’, aldus Ben Cramer die recht in zijn hart getroffen was na het volwassen commentaar van Sven Kramer na zijn race op de 10 kilometer.

Ode aan Sven
De tekst van het nummer over Sven Kramer is geschreven door Wil Geerling. De muziek is van de componist Tom Bakker. Het nummer werd eerder, met een andere tekst, gezongen in de musical ‘Op Hoop van Zegen’, en werd eveneens op single uitgebracht.


reacties

03-03-10 @ 16:34
Geweldig initiatief.
03-03-10 @ 20:17
Mooi initiatief...
Maar misschien iet wat pijnlijk voor Sven??


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Op Hoop van Zegen

musical

Producent: Ruud de Graaf en Cornellisen producties
Jaar: 2008
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Ben Cramer

musical

Plaats: Baarn
Geb.datum: 17-02-1947

Meer info? Klik hier