Peter Pan in Ziggo Dome vanaf vandaag in de verkoop

Datum: 28-06-12


Vanaf vandaag kunnen er kaarten worden gekocht voor de arenavoorstelling Peter Pan, met Sandor Stürbl en Milan van Weelden in een internationale cast.

Rondzwevende acrobaten, de nieuwste vliegtechnieken, bekende wereldhits en een internationale cast; het wereldberoemde verhaal van Peter Pan, de jongen dienooit volwassen werd, wordt dit jaar op een ongeziene manier opnieuw tot leven gebracht. Het Belgische bedrijf Music Hall brengt in februari 2013 het arenaspektakel ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ naar de gloednieuwe Ziggo Dome te Amsterdam. Vandaag gaat de ticketverkoop van dit bekendste fantasieverhaal van start!
De regie en scenografie wordt verzorgd door Luc Petit, de man die 10 jaar lang de rechterhand van Franco Dragone was (o.a. bekend van Cirque du Soleil) en artistiek co-directeur is van het festival ‘Juste pour rire’ in Montréal. De muziek wordt gecomponeerd door één van ’s werelds bekendste filmcomponisten Matt Dunkley, die in het verleden werkte aan films als ‘Moulin Rouge’ en‘Pirates of the Caribbean’.
Nederland is binnen de internationale cast goed vertegenwoordigd. Sandor Stürbl, onder andere bekend van ‘We Will Rock You’ en ‘Op zoek naar Zorro’, neemt de titelrol van Peter Pan op zich. Milan van Weelden kruipt in de rol van Kapitein Haak en Marjolein van Haren wordt de betoverende Zeemeermin. Verder zal de in Nederland veelgeziene Vlaming Wim van den Driessche (Next to Normal, Elisabeth) de rol van Smee vertolken. Het reusachtige podium met een diameter van 30 meter beslaat het gehele binnenplein van de Ziggo Dome. De mix van spektakel, visuele hoogstandjes en vele herkenbare hits zoals ‘Forever Young’ en ‘Sailing’ geven de grootsheid van de productie perfect weer. De wereldpremière vindt plaats op 8 september 2012 in Brussel. In Nederland kan men vanaf 15 februari 2013 terecht om de voorstelling te aanschouwen.

Praktische informatie
Meer informatie over ‘Peter Pan – The Never Ending Story’ is te vinden op http://www.peterpan.is. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via http://www.seetickets.nl of via 0900 – 1353 (€ 0,45 ct p.m.).
Vroegboekers worden beloond met een mooie korting van 15%, gegarandeerd het laagste tarief voor deze arenashow. Ook later in het seizoen zullen de tickets niet goedkoper worden.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Milan van Weelden

musical

Plaats: Zoetermeer
Geb.datum: 12-12-1980

Meer info? Klik hier