Premiere Gerrie van der Klei als Miss Hannigan

Datum: 07-02-13


Op donderdagavond 6 februari beleefde Gerrie van der Klei haar premiere als Miss Hannigan in de musical Annie van Albert Verlinde Entertainment.

Van der Klei zet de rol vooral speltechnisch erg goed neer. Droge humor, kleine grapjes die qua timing precies goed zijn en een geweldige mimiek. Zangtechnisch is het echter wat minder. In de samenzang nummers als 'Pak de Poen', waarin ze met Joey Schalker (Haantje Hannigan) en Cindy Bell (Lily Waldorf) zingt valt het niet zo op. Maar in haar solonummer 'Meidengrut' komt ze toch echt te kort. Toch is dat niet storend, met haar spel weet ze dit ruimschoots goed te maken.

Het verhaal
Annie slijt haar dagen in het weeshuis van de altijd liederlijk bezopen Miss Hannigan. Maar ook kleine weesmeisjes hebben wel eens geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Wat voor de norse en onaardige Warbucks begint als een reclamestunt, eindigt als een vriendschap voor het leven tussen de miljonair en het straatschoffie.

Annie is nog tot en met mei in de diverse theaters in Nederland te zien. Voor meer informatie ga naar http://www.theaterhits.nl


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Annie 2012-2013

musical

Producent: Albert Verlinde Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Familie

Meer info? Klik hier