Shrek eindigt in Nijmegen

Datum: 18-04-13


Gisteren heeft Albert Verlinde Entertainment bekendgemaakt dat ‘Shrek de Musical’ ook in Nijmegen te zien zal zijn. ‘

Vorige maand werd bekendgemaakt dat ‘Shrek de Musical’, na de serie voorstellingen in Antwerpen, nog te zien zou zijn in Heerlen, Breda en Rotterdam. Daar wordt Nijmegen aan toegevoegd. ‘Shrek de Musical’ eindigt definitief in Nijmegen en is daar van 26 juni t/m 5 juli zien in de Stadsschouwburg. De kaartverkoop start morgenochtend 10.00 uur.

Producent Albert Verlinde is ontzettend trots dat ‘zijn’ Shrek ook nog naar Nijmegen gaat en dus bereikbaar wordt voor mensen in het midden en oosten van Nederland. “Ons Shrek avontuur begon op 4 november in het Rai Theater in Amsterdam en eindigt uiteindelijk op 5 juli in Nijmegen. Het is een onvergetelijk avontuur gebleken die al onze verwachtingen overtrof. Voor ons bedrijf is Shrek in ieder geval een enorm succes geworden waar we op kunnen doorbouwen.” Shrek wordt in Nijmegen, net als in Heerlen, Breda en Rotterdam, gespeeld door William Spaaij, prinses Fiona wordt gespeeld door Anouk Maas, Rogier Komproe blijft Ezel en Paul Groot en Jamai wisselen de rol van Heer Farquaad af.

Voorstellingsdata:
Stadsschouwburg Nijmegen – 26 juni t/m 5 juli 2013 - http://www.keizerkarelpodia.nl

De kaartverkoop voor ‘Shrek de Musical’ start morgenochtend 10.00 uur!
Voor meer informatie kijk op http://www.shrekdemusical.nl


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Shrek


Producent: Albert Verlinde Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Anouk MaasMeer info? Klik hier