Simone Kleinsma treedt vandaag uit

Datum: 06-06-14


Vrijdag 6 juni trekt Simone Kleinsma voor het laatst de kloosterdeuren achter zich dicht. Dan speelt ze voor de laatste keer Moeder Overste in Sister Act.


Vrijdag 6 juni speelt Simone Kleinsma haar laatste show in de hitmusical Sister Act. Kleinsma speelde de rol van strenge Moeder Overste, waarvoor ze de Musicalworld Award voor beste vrouwelijke hoofdrol ontving, al meer dan 350 keer. Zij zal zich in de zomer voorbereiden op haar nieuwe rol als Riet Hogendoorn in Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Sister Act is tot en met 10 augustus exclusief te zien in het AFAS Circustheater Den Haag.

Vanaf heden neemt Marjolijn Touw de rol over van Simone Kleinsma. Zij is al een jaar lang de vaste alternate. Ook krijgen de nonnen vanaf half juni tot half juli een hele bijzondere Moeder Overste op bezoek: Karin Bloemen. Op dit moment is zij druk bezig met de voorbereidingen.Karin Bloemen speelt op donderdag 12 juni haar eerste show.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sister Act - NL

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2013
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Simone Kleinsma

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 08-05-1958

Meer info? Klik hier