SNF Première voor Michelle Splietelhof

Datum: 26-04-12
Zie ook: [url=http://www.musicalworld.nl/artikel/in_gesprek_met_uschi_en_nog_een_uschi/]Interview met Michelle over Der Schuh des Manitu[/irl]

Gisteravond beleefde Michelle Splietelhof haar première in de rol van Stephanie Mangano in de musical Saturday Night Fever.

!n Schouwburg Orpheus in Apeldoorn speelde Michelle Splietelhof haar officiele alterneate premiere als Stephanie Mangano, in het bijzijn van haar familie en vrienden.

Michelle was afgelopen seizoen te zien als Luisa in de musical Zorro. In 2011 werd ze genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol in deze musical. Van 2008 tot 2010 was ze te zien in de Duitse musical Der Schuh Des Manitu (vrouwelijke hoofdrol Uschi). In 2008 speelde ze tevens een van de hoofdrollen in de Rockopera Equilibrio. Ze speelde verder onder meer in de musicals Les Misérables, Cats en The West Side Story.

De internationale disco musical Saturday Night Fever vertelt het verhaal van Tony Manero, opgegroeid in het arme Brooklyn. Elke zaterdagavond ontsnappen hij en zijn vrienden aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen.

Voor meer informatie: http://www.musicals.nl/snf

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Saturday Night Fever Tour


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Feel Good

Meer info? Klik hier