Sophia Wezer in Palazzo

Datum: 31-05-11


Palazzo, de combinatie van theater en sfeervol dineren op sterrenniveau heeft aangekondigd dat Sophia Wezer toetreedt tot de internationale cast van Palazzo Amsterdam. Van 20 oktober a.s. tot en met 28 februari 2012 zal ze in de nostalgische tent van Palazzo op het Arenapark in Amsterdam te zien zijn.

Sophia Wezer is al jaren een gevestigde naam in musicalland en was te zien in bekende producties als Jeans, Grease, Chicago, Sweet Charity, The Wiz en Tarzan. Vorig theaterseizoen oogstte ze veel lof voor haar rol van Winnie Mandela in de musical Amandla! Mandela waarvoor ze ook een Musical Award nominatie ontving.

Veel mensen kennen Sophia ook van televisie. Zij speelde rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Westenwind, Flikken Maastricht en SpangaS. Ook was ze te zien als Hoofdpiet in het Grote Sinterklaasverhaal en in de bioscoopfilms Madame Jeanette van Paula van der Oest en Alibi van Johan Nijenhuis.

Het culinaire theater Palazzo start geheel vernieuwd het nieuwe seizoen. Na 7 succesvolle jaren in Amsterdam komt Palazzo dit najaar ook naar Rotterdam. Top-chef Robert Kranenborg gaat de culinaire scepter zwaaien als nieuwe chef van Palazzo Amsterdam, terwijl het viergangen menu vol culinaire verrassingen in Rotterdam wordt samengesteld door top-kok Cees Helder. Palazzo staat garant voor een onvergetelijke en humoristische avond van culinair entertainment waarin haute cuisine en verrassende acts vloeiend in elkaar overgaan. De Palazzo wijnkaart is dit jaar wederom in handen van wijnspecialist /journalist en auteur Harold Hamersma.

Amsterdam staat vanaf 20 oktober a.s. t/m 28 februari 2012 in het binnenkort te openen Arenapark, direct naast de Heineken Music Hall en op 200 meter afstand van de vorige locatie.
In Rotterdam komt de spiegeltent van Palazzo vanaf 3 november a.s. naast de hoofdingang van Ahoy te staan.

Kaarten voor Palazzo Rotterdam en Amsterdam zijn verkrijgbaar via 0900-7252996 (40cpm) of via http://www.palazzo.nlreacties

31-05-11 @ 22:17
Sophia zit dit jaar ook in Musicals Gone Mad, in juni.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sophia Wezer

musical

Geb.datum: 1-11-1972

Meer info? Klik hier