Spamalot App voor de telefoon

Datum: 29-03-11


Vanaf vandaag is een gratis App van de musical Monty Python’s Spamalot te vinden in de App Store. Daarmee is de Nederlandse versie op de voet te volgen aan de hand van video’s, foto’s en nieuwtjes

Bovendien kan een speciale versie van Galgje worden gespeeld en is er een directe link met Facebook. Het koninklijke tintje wordt gevormd door de mogelijkheid door zelf een kroon te dragen en dat fotografisch vast te leggen.

In de musical Spamalot gaat Koning Arthur, net als in de klassieke comedy-film Monty Python and the Holy Grail op zoek naar de heilige graal, de kelk die volgens de legende bij het Laatste Avondmaal is gebruikt. Maar deze missie blijkt een hilarische hindernisbaan. Zo vindt Arthur de onverzettelijke Black Knight, de snerpende Ridders van Ni en een moordlustig konijn op zijn pad. Het paard van koning Arthur wordt gespeeld door zijn slaafse schildknaap Patsy, die het hoefgetrappel imiteert door twee halve kokosnoten ritmisch tegen elkaar te slaan. De musical, die sinds 2005 met veel succes op Broadway, West End, Las Vegas en in een aantal Europese steden is opgevoerd, steekt de draak met het genre, en is om die reden wel een anti-musical genoemd.

De première Monty Python’s hitmusical Spamalot vindt 14 april plaats in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Daar is de voorstelling van 12 tot en met 24 april 2011 te zien. Vervolgens speelt de voorstelling in het Chassé Theater te Breda (27 april tot en met 5 mei), Koninklijk Theater Carré te Amsterdam (8 tot en met 22 mei), Martiniplaza te Groningen (25 mei tot en met 5 juni) en als afsluiting in Schouwburg Orpheus Apeldoorn (8 tot en met 19 juni). 

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Spamalot


Producent: Musical van Vlaanderen
Jaar: 2011
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier

Linda Wagenmakers

musical

Geb.datum: 30-11-1975

Meer info? Klik hier