Taart voor Harem

Datum: 27-10-10


Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 november aanstaande is in het Amsterdamse theater M-Lab de musical Harem te zien. Vandaag kwamen cast en creatives voor het eerst bij elkaar en werden verwend met oosterse lekkernijen.

Op de onderste rij op de foto van links naar rechts: Sherene Farag, Marc Krone, Tjindjara Metschendorp, Johan Fretz en Maria Hengst. Middelste rij: Elianne Beukers, Riet Debruyne, Valerie Curlingford, Diandra Rooken, Ellen Evers en Michel Sorbach. Bovenste rij: Koen van Dijk (regie), Frans Heemskerk (muzikale leiding) Joost Laterveer (script en muziek) en Renate van Dijk (regie assistentie).
Harem speelt zich af in Constantinopel ten tijde van het Ottomaanse rijk en vertelt over de jonge Sultan Ibrahim (Johan Fretz) die een troonopvolger moet verwekken. Zijn moeder (Ellen Evers) heeft een aantal favorieten geselecteerd, maar Ibrahim raakt in de ban van Rosanna (Maria Hengst), een meisje uit de keukens. De twee geliefden dringen door tot een geheime kelder onder het paleis en ontsluieren een oud geheim van de harem.

musical
Foto: Matthijs van Heerikhuizereacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

M-Lab

musical

Producent: M-Lab
Jaar: 2007
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Ellen Evers


Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 28-01-1966

Meer info? Klik hier