Terrence McNally bezoekt Ganesha

Datum: 29-10-10


IJs en weder dienende zal auteur Terrence McNally getuige zijn van één van de voorstellingen tijdens de reprise-periode van Ganesha.


Terrence McNally, auteur van het toneelstuk "A Perfect Ganesh", waarop de musical Ganesha is gebaseerd, zal hoogstwaarschijnlijk de voorstelling in Antwerpen bezoeken. Tijdens een reeds uitverkochte voorstelling op 16 december zal hij de met vier Vlaamse musicalprijzen bekroonde en ook voor de Musicalworld Awards veelgenomineerde musical gaan zien. Hij was al eerder bij de M-lab versie, maar moest de Vlaamse versie vanwege een druk schema tot zijn grote spijt laten schieten. Na het zien van de voorstelling in het M-lab vertelde de schrijver dat hij zijn A Perfectr Ganesh als een van de minst logische keuze voor een musical vond, maar gaf daarin zijn ongelijk toe en roemde de voorstelling. Ganesha startte als Een Perfecte God als voorstelling op de Frank Sanders' Akademie en is gemaakt door Allard Blom (tekst) en Rhody Matthijs (muziek).
De laatste tijd wordt veel werk van deze Amerikaanse auteur in het Nederlands opgevoerd. Hij schreef The Full Monty, die vorig seizoen te zien was, en we kunnen binnenkort genieten van zijn toneelstukken Masterclass en Frankie & Johnny.

Ganesha is vanaf eind november te zien in de Zwarte Zaal van het Fakkelteater. Voor meer info: http://www.fakkelteater.be

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Ganesha


Producent: Judas Theaterproducties vzw
Jaar: 2010
Genre: Drama

Meer info? Klik hier