“The Story of my life” naar Antwerpen

Datum: 02-06-14


Het muzikale duo Dynamic, bestaande uit David Imbrechts en Michaël Lejeune, haalt in december 2014 de Broadway musical “The Story of my life” naar het Fakkelteater te Antwerpen.

Herinner jij je nog de dag waarop je jouw beste vriend ontmoette? Het muzikale duo Dynamic, bestaande uit David Imbrechts & Michaël Lejeune, gaat een nieuwe uitdaging aan! De bezielers van
Amici’s Academy vzw staan sinds 2008 samen op de planken. In de afgelopen 6 jaar brachten ze samen maar liefst 16 producties. Naast het dirigeren en begeleiden van Jeugdkoor Amici en Showkoor YouCee, kriebelde het bij hen om, ook voor zichzelf, de lat weer eens hoger te leggen. Daarom brengen zij vanaf 14 december 2014 de allereerste Vlaamse versie van de Broadway musical “The Story of my life”.

Het verhaal
Levenspartners Neil Bartram en Brian Hill brachten in 2009 een liefdesverhaal naar Broadway met hun nieuwe musical “The Story of my life”. “The Story of My Life”, een 90 minuten durende voorstelling is geen grote show met een enorme cast en veel flitsende decors, maar een verhaal waarin iedereen zich kan herkennen. Het is toegankelijk, puur en oprecht. In de allereerste Vlaamse versie van de Broadway-musical ”The Story of my life” leert u Thomas, een succesvolle schrijver (David Imbrechts) en zijn voor altijd kinderlijke jeugdvriend Robin (Michaël Lejeune) kennen. Ze beloven als kind mekaars grafrede te schrijven, want “mensen vertellen lieve dingen over je als je sterft”.
Wanneer de dag aanbreekt blijkt dit toch moeilijker dan gedacht. Het ontbreekt Thomas aan inspiratie om Robins levensverhaal neer te pennen. Samen nemen ze je terug mee in de tijd en herbeleven ze hun avonturen.
De regie van deze Vlaamse versie is in handen van Anneke Vercruysse.
An Lauwereins neemt van de rol van Vocal Coach op zich.

The Story of my life komt tot stand met dank aan: Amici’s Academy vzw - Deltalink - Studio E - Climatics - Meva Fashion - Sunparks.
Meer info: http://www.storyofmylife.nu

Speeldata:
14 december 2014 om 19u.
Zaal Movri - Hanswijkstraat 5 - Boortmeerbeek.
Tickets reserveren kan via 0485/85.04.49 (elke woensdag van 10u. -12u.)
of via http://www.storyofmylife.nu
19, 20, 26 en 27 december 2014 om 20u. - 21 en 28 december 2014 om 15u.
De Kleine Fakkel - Hoogstraat 12 – Antwerpen.
Tickets reserveren kan via 070/24.60.36 (van 11u. tot 17u.) of via http://www.fakkelteater.be


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst