Tresore Producties haalt Andrew Lippa naar Nederland

Datum: 03-05-14


Dat Bastiaan Roeters van Tresore Producties lef heeft werd duidelijk met Tick,Tick,Boom! Nu laat Tresore weer van zich horen...

Op zaterdag 1 november aanstaande geeft Andrew Lippa, de componist van diverse musicals, een exclusief concert in MartiniPlaza in Groningen. Dat maakte producent Tresore Producties vandaag bekend.

De in New York woonachtige Lippa componeerde onder meer de musicals The Wild Party, The Addams Family en Big Fish en wordt in Groningen bijgestaan door musicalartiesten als Willemijn Verkaik, René van Kooten én een live orkest. Op de vooravond van zijn 50ste verjaardag presenteren zij zijn repertoire voor het eerst aan het Nederlandse publiek. Tijdens dit concert komen zijn meest succesvolle musicalnummers voorbij, maar ook voor Nederland nog onbekende pareltjes. De kaartverkoop is vandaag gestart via http://www.martiniplaza.nl.
Voorafgaande aan het concert worden er op diverse locaties in Groningen een serie masterclasses en workshops gegeven door professionele artiesten. Andrew Lippa zelf verzorgt een masterclass ‘Componeren’ en geeft een workshop ‘Auditietraining’. De verdere line up wordt later bekend gemaakt via http://www.tresore.nl.

Deze activiteiten worden geproduceerd door Bastiaan Roeters van Tresore Producties. Tot en met 3 mei toerde Tresore langs de theaters met de musical Tick, Tick, Boom! van Jonathan Larson die veel positieve reacties van de Nederlandse pers en het publiek ontving.
“Tresore Producties wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van muziektheatertalent in Nederland. Met dit programma vormen we een schakel tussen de opleiding en de beroepspraktijk. We bieden studenten de mogelijkheid zichzelf – los van hun opleiding – te ontwikkelen en hun creatieve palet te verbreden” aldus Bastiaan Roeters.

reacties

19-05-14 @ 07:52
De kaarten zijn binnen, ik ben erg benieuwd!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Willemijn Verkaik

musical


Meer info? Klik hier