Tweede reis Bonifatius naar Dokkum

Datum: 02-12-13


De voor een Musicalworld Award genomineerde locatiemusical Bonifatius keert aankomend voorjaar weer terug naar Dokkum. Vanaf 30 mei wordt hij er weer als vanouds vermoord.

De Bonefatiuskapel in Dokkum is ook komend jaar het toneel voor de musical Bonefatius. De Nederlandse bewerking van de oorspronkelijk Duitse musical keert terug naar Dokkum.

754: een Engelse bisschop, Bonifatius, trekt naar het ruige land van de heidense Friezen. Hij zal hen de waarheid wel even vertellen. Het is zijn laatste opdracht aan zichzelf. Maar op zijn reis naar het verre Friesland raakt hij vertwijfeld over zijn eigen waarheid. Dilemma's volgen elkaar in hoog tempo op. Hij moet keuzes maken. De beeldschone non Lioba, sluwe bisschop Hildegar en Bonifatius┬┤ impulsieve leerling Sturmius maken het nemen van de juiste beslissingen extra moeilijk. Zo wordt zijn strijd tegen de heidense Friezen meer en meer een strijd met zichzelf. En hoe kan hij ooit kiezen tussen passie, geloof en liefde?

Richard Spijkers(Bonifatius), Paul Donkers(Willibrordus, de Paus & Tetta), Wouter Braaf (Sturmius), Lotte Verhoeven (Alrun), Wieneke Remmers(Lioba), Syb van der Ploeg(druïde), Theun Plantinga(Hildegar) en Milan van Weelden(Sidonius) hernemen hun rollen in de voorstelling.

In deze tijden waar andere heiligen cadeautjes uitdelen, kan Bonifatius niet achterblijven. In de maand december is er 5 euro korting per kaart. De kaarten zullen enkel in de maand december voor 22,50 euro worden verkocht.
Kaarten zijn te koop via http://www.bonifatiusdemusical.nl.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Bonifatius

musical

Producent: Sjoek Nutma / Stichting 754
Jaar: 2012
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier

Richard Spijkers

musical

Geb.datum: 27-10-1969

Meer info? Klik hier