Volendam de musical viert 100e voorstelling

Datum: 07-04-11


Gisterenavond is Volendam, de Musical voor de 100ste keer opgevoerd in Theater De Muzeval in Emmen. Zelfs na zoveel voorstellingen speelt de cast iedere avond met veel plezier.

“Elke voorstelling gaat het dak eraf”, zegt Maaike Widdershoven. “Als mensen na afloop zeggen: “dit vonden we zo leuk, dit hadden we totaal niet verwacht, maar we gaan met zo’n blij gevoel weer naar buiten en we hebben zoveel lol gehad, zo gelachen”, dan ben ik ook blij, want zo’n voorstelling is het. Zelfs na de 100ste keer is het nog steeds leuk, omdat het elke keer weer een feestje is, met de cast en door de wisselwerking met het publiek, dat er elke keer weer volledig in mee gaat”.

Volendam, de Musical in Volendam
Afgelopen weekend speelde de musical in Volendam zelf, in het nieuwe theater Pius X. Hoewel de cast het van tevoren erg spannend vond, bleek het een groot succes. Rick Sessink: “Na afloop van de middagvoorstelling zaten we op een terrasje en toen kwamen mensen speciaal naar ons toe om ons te feliciteren”.

Extra voorstellingen
De première van Volendam, de Musical in november 2010 werd gevolgd door een reeks van lovende recensies. Sindsdien is de musical een echte publiekslieveling geworden. Daarom besloten producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf extra voorstellingen te plannen. Deze shows zullen nog te zien zijn in Heerenveen, Den Haag, Veldhoven, Amsterdam (Rai Theater), en Antwerpen.

Meer informatie over Volendam, de Musical
Volendam, de musical is tot en met eind april in de Nederlandse theaters te zien. Kijk voor meer informatie en speeldata op http://www.volendamdemusical.nl of http://www.degraafencornelissen.nl

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Volendam de musical

musical

Producent: De Graaf & Cornelissen producties
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Maaike Widdershoven

musical

Plaats: Scheveningen
Geb.datum: 14-02-1969

Meer info? Klik hier